Нощта на театрите изпълнена с комедии, рок и пърформънси

Клуб Библиотеката, Драматичният и Кукленият театър, Галерия "Тракарт", както и сцената на театър "Hand" посрещат Нощта на театрите в Пловдив.

2 постановки, един комедиен спектакъл, рок група и афтър парти и повече от 9 часа забавление подготвят от клуб "Библиотеката" по време на Нощта на театрите на 15-и ноември /събота/ в Пловдив. Представяме ви разнообразната им програма, която включва кое от кое по-интересни неща за ценителите на музикалното и театралното изкуство: 

  • 19:00 и 20:20 Дирижирана импровизация пърформънс "Бащин завет"
  • 20:00 "Приказно" – eкспериментален прочит на приказките за големи на Имант Зиоденис- студио Пантарей
  • 21:00 STAND UP COMEDY SHOW – "Тук е така" с Киров, Ножаров и Тодоровски
  • 22:30 IVORY TWILIGHT LIVE
  • 00:30 AFTER PARTY на EMPATHEAST FESTIVAL с DJ NoBoris

Подробности за събитията:

"Бащин завет" – пърформънс, изигран от деца за възрастни, който ще представи хората, като кукли с маски и ще Ви докаже, че алчността и агресивността довеждат до пагубата на човешките стойности и нрави. "Не правете война… Обичайте се".

"Приказно"– Имант Зиоденис е един от най-известните латвийски поети. Творчеството му е нестандартно, пълно с парадокси и обрати на мисълта, а изказът често е "непоетичен". "Приказно" е експериментален прочит на някои от детските му приказки, в който са преплетени изразните средства на танца, актьорското майсторство и музиката.

Stand Up Comedy Show "Тук е така" – Стендъп комедията е уникален жанр, където комедиантът изгражда представлението изцяло според собственото си виждане. Той е актьор, сценарист и режисьор на всичко което прави. Материалът му е вдъхновен от личните му преживявания.

Никола Тодороски е отличен с множество комедийни награди в Македония, бивша Югославия и България. Има собствено комедийно шоу в Македония, играл е пиеси на Шекспир и има собствено Кабаре. Няма да съжалявате, ако отредите вечерта си на незабравимото шоу:„Тук е така”.

Иван Кирков е отличен с няколко комедийни награди, между които и Комедиант на годината на България, спечелени от водещия сайт за стендъп комедия в България.

Васил Ножаров е един от най-интересните комедианти в България за последните години. Историите му са вдъхновени от лични преживявания и размисли, а той ще Ви ги представи по начин, по който ще ви накара да се спукате от смях.

Повече за рок групата Ivory Twilight можете да видите ТУК

Пълната програма на Нощта на театрите може да видите ТУК

Вашият коментар