Постановката, която не спира да разсмива хората от 52 страни, отново в Пловдив

"Гледах пиесата, като зрител и много ми хареса. Режисьорът се е справил много добре, актьорите са фантастични. Всеки ден си мислим колко добри са френските или италианските режисьори, но и при вас няма разлика. Имате страхотни професионалисти тук в България. Няма разлика между постановката в Париж и България. Ако се представи по същия начин във Франция хората ще се смеят, както и тук", казва създателят на една от най-известните световни комедии Рафи Шарт пред българска медия след поредното й представяне на сцена. 

Той разбира, че постановката му е станала хит и у нас от свои роднини в Пловдив и долита до тук, за да я гледа. 

"Обикалям цял свят, за да гледам различните постановки на "Жена ми се казва Борис". Гледал съм  я в Китай, Мексико, сега идвам от Рио Де Жанейро. Написах я преди 15 години за френската публика, но не съм си и представял, че ще обиколи тези различни места. Вече толкова време разсмива хората по целия свят, в над 52 страни, така е и при вас, за което много се радвам", казва още французина. 

Хитът на 2016-та година в България – постановката на театър "Мелпомена" – Жена ми се казва Борис, ще има своето поредно представление под тепетата на 29-ти юни в голямата зала на Дома на културата "Борис Христов". Билети отново няма!

Следващите две постановки на "Жена ми се казва Борис" под тепетата ще са през септември. 

ВИДЕО и СНИМКИ с всички актьори от премиерата в Пловдив може да видите ТУК

Вашият коментар