Препоръчано от приятел – „Жена ми се казва Борис“ (ВИДЕО)

Хитът на 2016-та година, постановката на театър "Мелпомена" – Жена ми се казва Борис, направи свето поредно представление под тепетата на 22-ри април

Представлението имаше и своя нов прецедент в Пловдив – то не бе рекламирано по-никакъв начин освен чрез една статия в младежкия портал – mediacafe.bg и основно предавано от уста на уста сред пловдивчани. Желаещите да наблюдават забавната постановка със Станимир Гъмов, Румен Угрински Стефан Рядков, Ернестина Шинова, Петьо Петков и Жанина Дончева са толкова много, че нямат край. Затова и сигурно организаторите, така и не направиха даже и събитие, за да не дразнят пловдивската публика, а продават билети само с резервация. 

Екипът на Mediacafe попита хората след края на постановката какво им е харесало най-много в играта на актьорите, като най-вече искахме да проверим дали има негативни коментари, защото все пак не може една постановка да се харесва от всички, трябва да има поне един критик. Е, оказа се, че няма или поне ние не го открихме сред усмихнатата тълпа. Хората излизаха от залата видимо развеселени и се изказваха с възхищение за играта на звездите от сцената в "Жена ми се казва Борис", която с всеки изминал месец става все по-добра и по-добра.

Следващата постановка на "Жена ми се казва Борис" под тепетата е на 29-ти юни. Билети отново НЯМА!

ВИДЕО с всички катьори от премиерата в Пловдив може да видите ТУК

Вашият коментар