Рошавата котка събира млади таланти за 13-ти път

За 13-та поредна година пловдивчани ще се насладят на изпълнения от над 500 деца по време на фестивала за театрално, музикално, танцово и изобразително изкуство "Рошавата котка". Организаторите от Ротаракт клуб – Пловдив отново събират на една сцена малки и не толкова малки таланти от цялата страна.

„Рошавата котка” е неотлъчна  част от културния живот на град Пловдив, а домакин на събитието тази година ще бъде Военен клуб – Пловдив.  Фестивалът се провежда всяка година в средата на месец май и продължителността му е два дни (събота и неделя).

Тази година ще се проведе на 9-ти и 10-ти, а основната му цел, както винаги, ще бъдеда поощри талантливите деца в българските училища да развиват способностите си в различните области на изкуството.

Фестивалът дава сцена за изява на младите таланти, където те свободно да покажат възможностите си, да сверят часовниците си и да се запознаят с други млади хора с подобни интереси.  Входът за събитието е свободен, за да могат жителите и гостите на Пловдив да се насладят на талантите на децата в различни области.
 

Програмата както винаги ще е много разнообразна. Можете да изтеглите от официалния сайт на "Рошавата котка"

 

За автора

Вашият коментар