Смях до сълзи под тепетата с пиесата Брачни безумия

МаскАрт приканва пловдивчани да се посмеят до сълзи с новата супер комедия „Брачни безумия“

„Брачни безумия“ от Алексей Кожухаров e постановка, вдъхновена от "Пижама за шестима“ на Марк Камолети

Тя ще гостува под тепетата за първи път на 16-ти май в Дома на Културата

За нейната сценография се грижи Георги Георгиев. Главните действащи лица са добре познатите Милица Гладнишка, Милена Маркиова-Маца, Жанет Миовска, Симеон Владов, Николай Тодоров и Божидар Минков. 

Виждали сме постановки, които не могат да примамят цялата публика да се посмее на всяка, удобна за повода сцена. Е, с театралното представление „Брачни безумия“ това съвсем не е така. Oщe с пъpвитe peплиĸи нa пиecaтa cтaвa яcнo, чe cлyчвaщoтo ce нa cцeнaтa щe ни дъpжи пoд пpицeл дo caмия финал. Смях, но такъв, който изпраща всекиго в свят на безтегловност и безвремие.

А за самата тематика на постановката!? В нея популярната тема за изневярата е погледната под един друг, по-особен комичен ъгъл. Този акт, макар и драматичен в живота, се оказва, че може да бъде и искрено забавен, представен в „Брачни безумия“. А. Кожухаров обвива сериозността на ежедневието с шарена смехотворна хартия и предоставя възможността на всекиго от публиката да се открие в сюжета и да се надсмее над собствените си битовизми.

  • Билети може да намерите на каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов"
  • Цени билети: 12,14,16,18 и 20​ лева.
  • Тел. за информация: 0895619181 и 0894611188

Вашият коментар