(ВИДЕО) Кръстю Кръстев: Мечтата ни е до септември да направим ремонта на сцената

„Мечтата ни е през тази година да успеем да възродим нашата сцена“, това заяви директорът на Драматичен театър – Пловдив Кръстю Кръстев пред камерата на Mediacafe.

Срещнахме се с него, за да разкаже за плановете на театъра през идната 2015-а година, както и да направи кратка равносметка на изминалата 2014-а. По думите му, ремонтът на сцената може да започне веднага, щом се уточнят детайлите по финансирането в размер на около 4 млн. лева.

През 2015-а предстоят премиери на много нови представления, сред които моноспектакъл с участието на Стефан Попов по проект с американски театър, продължение на проекта за постановка по най-добрият български роман и др. 

В анализа си на 2014-а той оцени добрите представления, както и благодари на публиката за доверието, което са получили от нея. Кръстев благодари и на целия екип на Драматичния театър, както и на техните семейства, които проявяват голямо търпение към тежката им работа. По думите му, театралите не просто работят, а наистина намират дейността си за кауза – да показват качество пред пловдивската публика.

"Ние, като театър, не можем да живеем без нашата публика. Надяваме се и публиката ни не може да живее без театър", каза още Кръстев.

Детайли, относно ремонта на сцената, предстоящите премиери и още за театъра вижте във видеото с Кръстю Кръстев:

За автора

Вашият коментар