Зад кулисите на „Жена ми се казва Борис“ (ВИДЕО)

"Жена ми се казва Борис" взриви отново пловдивската публика на 9-ти октомври на голямата сцена на Дома на културата

И този път актьорите бяха неповторими, уникални и неудържими…

Хитовата постановка на театър „Мелпомена“ – „Жена ми се казва Борис“, продължава да пълни сцените в страната и да тресе многохилядната си публика от смях. Само за година и половина Станимир Гъмов и компания успяха да изиграят близо 150 представления в страната, 17 от които са под тепетата.

Въпреки няколкото предишни и тотално разпродадени постановки, интересът към пиесата в Пловдив не стихва и тя продължава да предизвиква истинска истерия и да се разпродава само за минути, след като се обяви дата. „Жена ми се казва Борис“ препълни Дом на културата „Борис Христов“ и на 9-ти октомври, като този път екипът ни бе допуснат зад сцена, за да стане част от вълненията и трепетите на актьорския състав. 

Някои бързо се скриха стаите си, за да останат на саме с мислите си. Други пък не спряха да кръжат по коридорите на Дома на културата. Вижте ги:

Перфектно сработилият се актьорски състав от съвършено забавните Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков и Петьо Петков – Шайбата в комбинация с чаровните Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева не се спират пред нищо в небивало абсурдна история, която изглежда никога няма да спре да бъде смешна.

И тази приказка в Пловдив приключи с над 10 минути аплодисменти за Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева. Невероятната им игра, способността да импровизират, силата на таланта им превръщат комедията в една от най-търсените постановки и този сезон.

  • Какво споделиха звездите Станимир Гъмов, Румен Угрински и Петьо Петков – Шайбата вижте ТУК 
  • Вижте романтичното предложение за брак след края на едно от представленията в Пловдив ТУК 
  • СНИМКИ от представлението може да видите ТУК

 

За автора

Вашият коментар