Криво огледало: Първи сняг над Пловдив, зимата дойде!

Баба Зима вече чука по вратите и прозорците на пловдивчани. Това стана ясно, след като младеж от Мараша реши да е първият, сложил на стената си снимка от предстоящата зима.

Ми реших тази година аз да съм първи и да обера всички лайкове, вдъхновено сподели талантът. Копнах си едно фотосче от миналата зима и го метнах във фейса.

Реакциите бяха разнородни, ма аз така си и знаех. Едни бяха недоволни, че от НИМХ към БАН не са ги предупредили, други се ядосваха, че на „Пещерско“ вече е вледенило и още одеве са закъсали с колите, а трети тръгнаха да правят снежни човеци.

Имаше и досадници, дето писаха, че навън е слънчево и няма как да вали, ама то кой ли ти чете във фейсбук, като стане верижната реакция, ухилено продължи местният тарикат.

В крайна сметка идеята ми пожъна успех. Събрах около 40 хиляди лайка, получих 250 предложения за приятелство и утре гостувам в сутрешен блок на националната телевизия.

На тези, които завиждат на успеха ми, мога само да кажа, че и те могат да станат известни. Януари е перфектното време да честитят Великден. Сто процента ще има доста хора, които ще лайкнат, а даже и яйцата ще почнат да се боядисват предсрочно.

ОЩЕ СНИМКИ от Зимен Пловдив през 2017 година може да видите ТУК

ВАЖНО: Рубриката „Криво огледало“ е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в „Криво огледало„.

 

За автора

Вашият коментар