На опашка за автографи от Асен Блатечки и Николай Урумов (ВИДЕО и СНИМКИ)

Интересът към актьорите не стихва, въпреки, че почти всяка седмица са с участие в Пловдив

Десетки приятели на театъра окупираха миналата вечер Дома на Културата „Борис Христов“, за да се снимат и поговорят на четири очи със звездата на родната сцена Асен Блатечки, както и неговите колеги Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин. Четиримата представиха премиерата на „Методът Грьонхолм“ в града под тепетата, а след нейния край развълнуваната публика търпеливо изчака актьорите, за да запечата момента с тях.

При появата на Блатечки хората се раздвижиха и го наобиколиха, а той не пропусна нито един от тях, като с широката си усмивка им благодари за вниманието, което му отделят. Не по-малък интерес имаше и към останалите актьори от групата, като Николай Урумов влезе в типичната си шеговита роля и правеше свежи „муцуни“ на снимките видя екипът на mediacafe.bg.

Във фоайето пред голямата зала на Дома на Културата имаше повече хора отколкото на „България търси талант“, което се проведе в петък в Пловдив, коментираха хората от Дома. Някои от тях бяха дошли специално за срещата с акьторите след края на спектакъла, без да са го гледали, защото билетите отдавна бяха изкупени. Организаторите обаче съобщиха,че съвсем скоро ще бъде обявена новата дата за представлението, за да може повече повече хора да влязат в света на „Методът Грьонхолм“.

Пиесата проследява как протича кастинг в известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм”. Психологическа игра, извеждаща почти до перфектност криминалността в една драматургия, в която престъпление, като че ли няма.

Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав. Почти криминалната завръзка прави „Методът Грьонхолм“ уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

За тези, които не успяха да се сдобият с билети през февруари може гледат спектакъла „За теб“ с участието на Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов.

Следете mediacafe, за да сте информирани за хитовите театрални постановки в Пловдив!

 

За автора

Вашият коментар