Mузикалната сцена в Пловдив се обедини в подкрепа на Ники

Футболните фенове запалиха искрата в Пловдив в подкрепа на болното момче Николай Попов, за който са нужни почти 200 хил. евро за операция в Германия

Тази седмица за него се организира благотворително парти, а десетки фирмени обекти поставиха кутии за дарения

Този четвъртък в G club ще се състои благотворително парти в помощ на Ники. В подкрепа на 23-годишният пловдивчанин ще пеят Liter Jack, EMO, Podnulevia и Били Хлапето, като на сцената и зад пулта ще се качат DJ BIG D, DJ MARTO GAVRAILI, MAX &DANNY feat Георги Зайков (trumpet). Всички те са обединени от каузата да помогнат на Ники да събере необходимата сума за своето лечение.

Входът за вечерта ще бъде на стойност 10 лева, Партито е с начален час 22 часа, а в G club ще бъдат поставени и кутии, в които всеки мжое да пусне сума, по  свое желание. 

Фен на Ботев дари цялата си ценна колекция от фланелки за търга в подкрепа на Ники

Феновете на Ботев Пловдив пък събират всякакви ценни арткули на "жълто-черните", които съвсем скоро ще пуснат на специален търг. Това се склучва в магазина на Клуба на привържениците на Ботев във фенския магазин в квартал Кючук Париж. 

В акцията се присъедини и отбора по баскетбол на Академик, който в събота излиза срещу софийския Левски. Студентите ще излязат с фланелки в подкрепа на Ники, а на входа на залата ще има кутии за дарения. 

На 22-ри декември, 23-годищният Николай Попов  е диагностициран с остра форма на левкемия, като за операцията му са нужни огромна сума пари за лечение в Германия. Той е възпитаник на в ЕГ "Иван Вазов" и фен на Ботев Пловдив. От днес негови приятели започват масова кампания за събиране на средства, като на много места в Пловдив ще бъдат поставени кутии за събиране на средства за Ники.

Банкова сметка на Николай Тодоров Попов в лева и евро

  • ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN: BG42 CECB 9790 40C4 3601 00
  • ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN : BG56 CECB 9790 44C4 3601 00
  • PayPayl сметка на Ники: bacepoppy@gmail.com

Средства може да се даряват и в пункта на "Еврофутбол", след моста на "Герджика" на улица "Победа" 38. 

Актуалните музикални събития в Пловдив ще намерите в сайта за plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар