Доза urban cocktail за екстремен Пловдив (СНИМКИ)

Графити артистите KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK демонстрираха на пловдивчани на какво са способни с флакон в ръка 

Освен електронно звучене, което разтресе Младежкия хълм този уикенд, Пловдив бе превърнат и в арена на градски изкуства и екстремни спортове.  Малко по на изток от Shake that хълм, в централната част на града, скейт демонстрации, уроци по графити, първи стъпки в брейка и качване на адреналина с паркур работилници бяха само малка част от активностите, които феста бе приготвил за доброто настроение на младите хора. Skiller и Jahmmi Youth пък се погрижиха за бийтбокс феновете, а DJ Akasha доказа за пореден път, че е сред най-добрите жени заставали зад пулта у нас.

Тази събота фестът ще се състои в София, след като премина и през Бургас и Варна и Пловдив, като за urban коктейла ще погрижат 5High, Electric Force, FreeRun Bulgaria, KONTE, RUST2, MODE, JAHONE, TASK, Skiller, Jahmmi Youth и Akasha, ще освежи Борисовата градина.

За Sprite Graffiti Academy: 

През 2015 г., ежегодният фестивал на графити артистите в България – Sprite Graffiti Fest, променя своя формат и се превръща в Sprite Graffiti Academy. Новосъздадената графити академия е насочена към подкрепа на бъдещото развитие на графити артистите в страната ни и включва поредица от събития с участието на успешно реализирали се в световен мащаб графити-артисти. По този начин, младите райтъри имат шанса да усъвършенстват своите умения и да научат повече за множеството възможности за тяхната бъдеща професионална реализация.

Повече за уличното изксутво и графити културата в България може да намерите в сайта за графити.

Вашият коментар