Street Art Fest преобразява сградите в Тракия (СНИМКИ)

Най-популярните графити артисти от Пловдив и България рисуват отново под тепетата, този път в най-големия квартал в града

Повече от седмица ще продължи тази година уличния графити фестивал под тепетата. От 23-ти септември до 2 октомври, младежи ще разкрасят с разширена концепция фасадите в квартал Тракия в две зони – до блок 42 и СОУ „Св. Софроний Врачански“. 

За най-малките "райтъри" организаторите отново са предвидели специални инициативи. На 1 и 2 октомври от 10:00 до 15:00 часа ще има графити работилница, като записвания ще стават в страницата на събитието. 

„Стрийт Арт Фест” е ежегодно събитие от Културния календар на Пловдив, финансирано от Община Пловдив. Фестивалът обединява и събира на едно място много артисти, художници и млади хора от цялата страна. 

Фестивалът е изцяло насочен към младите хора и дава поле за изява и реализация на способностите им. Участие в събитието взимат най-добрите улични артисти от цяла България. Той се превърна в една запазена марка, която обединява всички жители на град Пловдив под знака на изкуството, свободата и младежкото творчество.

Снимки от фестивала преди да е завършен графита!

Повече за графити културата в България може да намерите ТУК.

Вашият коментар