AIESEC Пловдив с нов председател, изкъпаха я с кофа студена вода

AIESEC Пловдив избра вчера своя нов 13 председател. Това е Валерия Тончева, студентка в Пловдивския университет, специалност Международни икономически отношения. Веднага след обявяването на избора Валерия бе изкъпана с кофа студена вода. Това се случва по традиция на всеки избор на председател във всички клонове на организацията по света и не подмина и нея. 

"Изключително съм благодарна за доверието, което ми се оказа и съм силно решена да направя всичко, за да може AIESEC Пловдив да просперира през мандата ми", сподели за mediacafe.bg новата председателка на организацията

Валерия е само от една година в организацията, посещавала е няколко национални и международни конференции и в момента е заместник-председател "Пристигащи стажанти".

Изборите протекоха след 4 часово представяне на кандидатите и дискусии. Достоен конкурент на Валерия беше Зорница Кавърджикова, по настоящем заместник – председател Външни връзки.

До края на месеца ще бъде избран целият екип на новото изпълнително тяло на AIESEC Пловдив, който ще влезе в мандат от 1 октомври.

В момента в организация тече подготовката на два проекта: „Светът като детска площадка” и „Global  NGO”, които ще доведат в Пловдив през лятото  18 доброволци от различни страни.

AIESEC Пловдив е част от най-голямата студентска световна организация AIESEC. 

За автора

Вашият коментар