България и Исландия в спор за домакинство на международен младежки форум (СНИМКИ)

Младежката организация "JCI Bulgaria" е кандидат за домакин на срещата на Европейските президенти в София през 2019 година, научи mediacafe.bg

Това ще се стане ясно на конференция на JCI в Базел съвсем скоро, където европейските държави ще трябват да избират между България и Исландия за домакин на престижния младежки форум.

Междувременно пловдивчанинът Петър Дяксов, който е президентът на JCI Bulgaria за 2017 година присъства на Европейската среща на президентите на JCI в Европа, която се проведе в Дъблин (Ирландия) миналата седмица (9 – 12 февруари 2017). По време на събитието най-влиятелните лидери на JCI Europe се събираха заедно, за да обсъдят стратегии, да посетят семинари и да обменят опит и знания, за да създадат условия за положителна промяна в нашето общество.

"Предстои една вълнуваща година за JCI и JCI Bulgaria. Надяваме се до 1 – 2 години да имаме представител от България на ръководен пост в Европа, което ще затвърди позициите ни на международно ниво", сподели новият президент на една от най-дейните младежки организации в момента в България.  

За автора

Вашият коментар