Да разчупим стереотипите за младите (СНИМКИ)

За 11-та поредна година Варна бе домакин и на Национално Младежко Изложение

Основна цел бе да се популяризира дейността на неправителствените организации и институции, работещи за осмислянето на свободното време на младите хора в България. Проявата даде възможност на младежки организации от цялата страна да представят своята дейност и да обменят добри практики помежду си.

Всичко това се случи в морската градина във Варна в Събота (27 юни), където бяха позиционирани щандовете на над 20 неправителствени организации. Сред тях бяха:

„Перник за младите“; КСМП, МИКЦ – Перник, „Сдружение възможности без граници“, „Организация на Българските скаути“, „Фондация децата а бъдещето“, AEGEE – София, МИКЦ – Варна, SDA – дебати, Национален Кариерен Център, „Движение за Език без омраза”, Национално представителство на студентските съвети в България, „Международна награда на Херцога на Единбург в България“, Еразъм +, Национален Младежки Форум, Сдружение на младите психолози в България и много други.

„Огромно удоволствие е да разчупим стереотипите за младите и да покажем, че те са градивен и консенсусен партньор при провеждането на младежки политики“, споделиха организаторите на срещата.

Повече информация и снимки за младежката среща във Варна може да видите ТУК

Mediacafe.bg бе партньор на събитието за 5-та поредна година

Вашият коментар