Free Plovdiv Tour празнува своя 4-ти рожден ден днес

Преди четири години стартират безплатните пешеходни обиколки на град Пловдив Free Plovdiv Tour, организирани от Сдружение 365

Днес, екипът отбелязва своя пореден рожден ден, като кани всички приятели да се присъединят към празничния тур с много балони, почерпки и усмивки.

Тази година  празничните обколки ще са две. Сборният пункт естествено е сградата на Община Пловдив, а часовете са 11:00 сутринта и 18:00 часа. От 20:30 часа рожденият ден ще бъде подобаващо отбелязан в кафе "Орфей". От сдружението канят всички приятели, фенове, приятели да споделят празника с тях.

За настоящия летен сезон от Free Plovdiv Tour,  с подкрепата на сайтът на музикалните клубове под тепетата – Plovdivclubs.com и младежкият портал Mediacafe.bg, стартира издаването на безплатен гид за туристите. В него освен полезната информация за историческите забележителности около Пловдив има и специален подарък от най-реномираните заведения в града. Завдение за бързо хранене Toasty, сладкарница Da Vinci, пиано бар Gatsby, пицария Gusto, малката кафе Библиотека, Индийския тресторант и Bally Club предлагат за всички гости на  Free Plovdiv Tour намаления и коктейли по избор.

              

 

За тези четири години  Free Plovdiv Tour е бил посетен от над 15 000 гости, а туровете се борят за атракция номер 1 в града сред туристите.

Безплатните обиколки се провеждат в София, Пловдив и Варна с цел  да популяризират България като туристическа дестинация и културен център, и работи за повишаване на активността на младите хора. Междукултурният обмен под формата на безплатни обиколки се осъществява  всеки ден, 365 дни в годината, без значение дали е делник или празник, дали вали или гърми. Оттук и името на самото сдружение.

Обиколките са напълно безплатни за всеки и единственото, което трябва да направиш, е да се появиш в уреченото време и на уреченото място.Самите обиколки се осъществяват с помощта на ентусиасти-доброволци, водят се на английски и включват най-интересните забележителности в централната част на града, като траят не повече от 2 часа. 

  • СНИМКИ от туровете може да видите ТУК
  • Повече за безплатните обиколки може да видите ТУК
  • За Пловдив с любов и как протича една обиколка през погледа на неговия гид вижте ТУК

За автора

Вашият коментар