Официално признаха „Младежки глас“ като национална организация

Официално сдружението „Младежки глас” е включено в списъка на Национално представителните младежки организации в България, похвалиха се от организацията. Това се случи след становище на Министерството на младежта и спорта, с което се признава членството на младежите.

От организацията оповестиха, че това е огромна отговорност, която получават и чест за всички 7000 члена от най-различни градове на страната. 

Те съществуват от 2007-ма година година с главно представителство – Бургас. През годините сдружението учреди клонове и клубове в Пловдив, София, Варна, Русе и много други градове. 

Предстоящи събития за град Бургас:

Под мотото „Вълшебно детство – забавно и игриво” на 15 юни (неделя) 2014 г. от 11:00 часа пред шадравана до „Охлюва“ в Морската градина ще се проведе цветно шоу за малчугани от Бургас. Какво очаква децата:  работилница за рисуване под „зоркото око” на майстор художник; забавни детски игри; много настроение и хубави спомени. Инициативата  се осъществява с подкрепата на Община Бургас и е безплатна за всяко едно дете. Сдружение „Младежки Глас” България обещава незабравимо детско шоу, с една цел да подкрепя най-малките в техния път на развитие

Снимка: Тодор Йосифов

За автора

Вашият коментар