Тийнейджърите със златни сърца в подкрепа на кампанията за Александра Кръстева

Тийнейджърите със златни сърца от Лео Клуб Пловдив и Лео Клуб Панагюрище ще слеят сили в провеждането на благотворителен базар  на 1 април в подкрепа на кампанията за златното момиче Александра Кръстева. Необходима е костно-мозъчна трансплантация, като за интервенцията са нужни 250 хиляди евро. В предвеликденската събота посетителите ще могат да се насладят на вкусни домашни сладкиши и ръчно изработени от младежите декорации. Базарът ще се проведе с партньорството на Младежки център Пловдив, пред сградата му на Гребна база, от 11 до 17 часа.

На 2 април тийнейджърите от Лео Клуб Пловдив организират второто събитие от поредицата Stronger Together със съдействието на Младежки център Пловдив. Посланието на Лео Клуб към децата е "Нека се забавляваме и учим заедно, но също и да усвоим толерантността и ценностите на приятелството!".  Великденски игри, забавления и арт работилнички са замислили младежите за записалите се деца – търсене на шоколадови яйца, декорация на яйца, музикални игри. Специални гости ще бъдат деца от дом от семеен тип"Олга Скобелева". 

В събитието могат да вземат участие деца на възраст 6-10 години, които предварително трябва да заявят своето желание за участие на тел: 0882705640.

Заниманията са безплатни и ще проведат с партньорството на Младежки център Пловдив, до сградата му на Гребна база, на 2 април, от 11 до 17 часа .

Вашият коментар