Най-красивите студенти от ПУ в борба за короната „Мис и Мистър“

Както повечето студенти сигурно си спомнят, че 6 години подред в Пловдив 8-те университета избираха най-талантливите и красиви свои колеги сред по време на "Open Student Fest". В рамките на седмица младите хора в града под тепетата участваха в различни спортни и културни инициативи, а в края на събитието на Античния театър 16 двойки дефилираха пред близо 3000 човека всяка година. Събитието бе сочено, като едно от най-мащабните студентски мероприятия за цялата страна, но за съжаление от две години то вече не се провежда.  

Тази година обаче Студентски съвет към ПУ „Паисий Хилендарски“ реши да възроди една част от тази традиция, но само за своя университет. Най-красивите и популярни студенти ще имат възможност да премерят сили в първото за университета „Мис и Мистър ПУ“ на 22-ри април. 

Като най-активни за момента са студентите от Педагогически и Биологически факултет разбра medeiacafe.bg. За всички тях следващата седмица ще бъде направена специална фотосесия от един млад и развиващ се фотограф в Пловдив, а снимките ще може да видите в младежкия портал mediacafe.bg, както и на страницата на студентски съвет във Facebook. Така всеки един от вас ще може да се запознае с кандидатите и подкрепи избраника си. 

Събралите най-много гласове ще са с „едни гърди напред“ във финалния кръг на конкурса. Там журито, в състав от представители на музикалния клуб и Студентски съвет, ще реши кой ще носи короната на университета през 2015-та година. Финалът ще се проведе на 22-ри април. 

Студентите ще бъдат оценявани в 3 категории – представяне, дефиле по плажно облекло и дефиле с официално вечерно облекло. Тези, които успеят да впечатлят най-много журито, ще си тръгнат с парични, предметни награди и разбира се, честта да бъдат „Мис и Мистър ПУ“. 

Битката за престижната титла ще се започне в 22:30 часа. За подробна информация и записвания може да потърсите на телефон – 0893568688. За всичко друго следете в mediacafe.bg 

За автора

Вашият коментар