Семейството на УХТ с поредна обща кауза за студентите (ВИДЕО и СНИМКИ)

Студентски съвет към Университета по Хранителни технологии организира за 8-ма поредна година информационна кампания по случай световния ден за борба с ХИВ/СПИН на 1-ви декември 

За пръв път събитието бе проведено по доста различен начин – с организиране на забавни игри за студентите, информационни материали и награди, осигурени от партньорите на кампанията. Младите хора не остана безразлични и се включваха във всички инициативи на Студентския съвет, като даже изразиха съпричастността си чрез сформиране на червена панделка от хора, в която освен студенти се включиха и преподавателите и служителите на УХТ. 

Председателят на УХТ Иво Финков изрази от името на членовете на Студентски съвет благодарността си към студентите, включили се в кампанията!

"Искам да изкажа огромната благодарност към ръководството на УХТ в лицето на Ректора на Университета проф. К. Динков, без която помощ кампанията нямаше да бъде реалност. Благодаря и на всички преподаватели, служители и партньори включили се в кампанията без които нямаше да постигнем този успех. Не на последно място искам да изразя благодарността си към екипът на Студентски съвет, за техните действия и грижи и за усилената им работа кампанията да стане успешна. Ние Студентски съвет при УХТ продължаваме да се усъвършенстваме и ще сме радостни да посрещаме такава подкрепа и за в бъдеще", сподели Иво пред екипа на mediacafe.bg 

Пред нашата камера застана и проф.Алексиева, която също сподели своите впечатления от работата на студентите и кампаниите, които провеждат през годината. Тя не остана безразлична и към Международния ден с борбата с ХИФ, споделяйки, че УХТ е едно голямо семейство, в което всички се подкрепят взаимно. Ние от mediacafe се съгласяваме с това ставайки свидетели на кампанията за 4-курсника Николай Попов, която бе стартирана от колегите на момчето. Чуйте цялото интерввю:

За автора

Вашият коментар