Започва най-голямото безплатно IT обучение в България

Софтуни ще проведе най-масовата кампания за безплатни обучения в цялата страна, обхващайки общо 28 града

София, Горна Оряховица, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Бургас, Варна, Пловдив, Сливен, Враца, Добрич, Плевен, Гоце Делчев, Благоевград, Ямбол, Хасково, Шумен, Видин, Кюстендил, Кърджали, Габрово, Раковски, Белоградчик, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък и Карнобат ще са градовете в страната, в които всеки млад човек ще може да се запознае с всички възможности, които света на технологиите предлага, но и да се бори с един от най-наболелите проблеми в държавата – огромния процент на безработица.

Курсът „Основи на програмирането“ ще служи като един безценен, но все пак безплатен поглед към света на софтуерната разработка и ще запознае бъдещите програмисти с основите на програмната логика, както и с някои от базовите особености на професията на един програмист.

Обученията ще започнат от 14-ти януари и ще продължат 2 месеца, като през това време обучаващите се се ще изучават различни теми от света на програмирането като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други неща, споделят от СофтУни. За всички желаещи ще има възможност да започнат обучение в университета чрез сертификационен изпит след курса, който ще се проведе в нашата сграда. 

Записването ще продължи до 5-ти януари. Повече информация може да видите ТУК.

Още за СофтУни може да видите ТУК

Вашият коментар