Студентите в пловдивския университет избират „Мис и Мистър ПУ“

За поредна година студентите от  Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" ще избират най-красивите в конкурс "Мис и Мистър ПУ". Самото събитие ще се проведе на 11-ти май (сряда) в Планета клуб, където всички студенти в университета ще покажат специални умения и заложби.

Призът за 2015-та година грабнаха студентката Габриела Гъркова (специалност "Начална училищна педагогика") и правистът Стоян Димов, които бяха коронясани пред близо 400 свои колеги от различни випуски и 3 часова жестока надпревара отново в Планета пайнер.

От Студентски съвет споделиха за mediacafe.bg, че кандидатури за титлите ще се приемат почти до самото начало на конкурса. Крайната дата за заявления е 10-ти май (вторник) в кабинет 104 в Ректората.

Кандидатите за титлата ще преминат през два етапа. Първият кръг ще протече като представяне на участниците, а във втория ще впечатляват журито с вечерните си тоалети. Всяка надпревара предполага победители и съответно награди, които са осигурени от Студентски съвет и спонсорите на конкурса. 

За настроението на всички гости и участници ще се погрижат водещият – DJ Живко Микс, както и талантливите млади изпълнители Цветелина и Карлос. 

СНИМКИ на победителите в конкурса може да видите в сайта на клубовете в Пловдив ТУК

Как се представиха студентите през 2015-та година може да видите от следващото видео: 

СНИМКИ от фотосесията на участниците може да видите ТУК

Вашият коментар