Благотворителен търг събра 4 000 лева в подкрепа на пловдивските медици

Точно 3730 лева бяха събрани на Великден от благотворителния уиски търг организиран от Бар СандъкЪ и Гаро Узунян

22 висококачествени бутилки течно злато, дарени от различни меценати вече имат нови притежатели. Благодарение на дарителите и купувачите, естествено и на организатора на търга Гаро Узунян средствата вече са изцяло дарени на пловдивските болници във вид на лични предпазни средства от първа небходимост. 

"Уиски приятели и съмишленици, благодарим на всички, включили се в Благотворителния търг- с даряването на бутилка или закупуването на такава. Благодарим ви за вниманието, съпричастността и големите ви сърца!  Общата сума, която събрахме и ще бъде дарена е 3730лв. Бъдете здрави", написа инициаторът на доброто начинание Гаро Узунян.

Доброволно формирование Пловдив – 112, които приеха дарението, разпределиха закупените материали за Транспортна болница, както и за детското отделение на Пълмед.

Транспортна болница бе оборудвана със 70 бр маски FFP3, 500 бр ръкавели за еднократна употреба, 300 бр престилки за еднократна употреба, 1200 бр нитрилни ръкавици, 30 бр цели защитни облекла за многократна употреба, 150 бр гети за еднократна употреба, 6 бр престилки за многократна употреба

А за Пълмед – 30 бр защитни очила, 30бр маски FFP3, 900 бр нитрилни ръкавици, 100 бр престилки за еднократна употреба, 2 бр цели защитни облекла за многократна употреба, 200 бр ръкавели за еднократна употреба.

Доктор Михайлов и екипът на Транспортна болница не скриха удовлетворението от протегнатата ръка към тях. Медиците приеха и изпратиха с ръкопляскания доброволците от Пловдив – 112, като многократно благодариха за жеста.

"Това, което правите е от огромно значение за нас. Смятаме, че мерките на щаба са изключително точни и важни, за да можем да излезем от кризата здрави", сподели д-р Михайлов за mediacafe.bg 

"С благодарност и поклон към хората с големи сърца! За да останеш…За да си потребен…За да те има и след теб дори!От името на екипа на Транспортна болница изказваме огромната си благодарност към истинските Хора на България, които в тежък момент като днешния ни дадоха не просто екипи, kонсумативи, апаратура, храна…дадоха ни много повече! Дадоха ни живот и надежда!", написаха още медиците от Многопрофилна Транспортна Болница Пловдив в личната страница на болничното заведение, където благодарят поименно на всеки един дарител. 

Повече информация за търга на Уиски Бар СанъкЪ може да видите ТУК

 

Вашият коментар