9 пълни отличници на първия предварителен онлайн изпит в УХТ

УХТ проведе успешно първия предварителен онлайн изпит

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ проведе първия предварителен онлайн изпит за прием на студенти за учебната 2020/2021 година на 26 април 2020 година. 

Всички, заявили участие кандидати успешно влязоха в системата за дистанционно обучение на УХТ, попълниха теста и веднага получиха своите оценки. Както предварително беше обявено, изпитът по Математика беше активиран в 9 часа и деактивиран в 10 часа, а изпитът по Химия и опазване на околната среда – съответно в 13 и 14 часа.

Резултатите са много добри, по Математика има трима пълни отличници, а по Химия и опазване на околната среда – шестима. Ръководството на УХТ отчита като успешен първия онлайн изпит и ще продължи с активната позитивна кандидатстудентска кампания. В условията на тежка пандемия от COVID-19 се разбра, че хранителната индустрия е сред най-устойчивите, затова отчитаме и повишен интерес към висшето училище, коментираха от ректорския екип. 

Следващият предварителен online изпит за прием в Университета ще се проведе на 17 май 2020 г., като крайният срок за регистрация е 13 май 2020 г. на следния линк ТУК.

Съобщението за теста ще бъде качено в сайта на УХТ – ТУК!

За автора

Вашият коментар