Дари от най-ценното: Време

Времето може да бъде губено до безкрай. То променя, заличава, лекува, опровергава, разделя и събира… Въпросът е обаче какво правим с времето – дали го оставяме да събира прах, или го превръщаме в нещо ново и хубаво. Понякога даже нещо смислено, добро и полезно. 

TimeHeroes.org е място за доброволци – мястото, където може да дарите от времето си за нещо добро – дали уикенд, ден или един час, винаги е ценно. Екипът на TimeHeroes, с помощта на 4 рекламни агенции и още куп герои, създадоха рекламна кампания с особено вдъхновяващи рекламни клипове – нещо, което рядко ще видите по телевизията. Заслужава си само да изгледате клипчето, а след това едва ли ще се замислите дали да отделите малко време за геройстване и помагане на добрите неща около вас. А TH са тук, за да ви помогнат да ги откриете.

Клипът е създаден от екип:

Aгенциите-герои: Noble Graphics, Реформа, DDB Sofia, Студио Ентусиазъм.

Идеята: Данчо Жечев, суперкриейтив директор на DDB.

Проектът не би се случил и без скулптора Стефан Иванов и екипа, работил над видеото – Николай, Мария, Желез, Влади, Георги, Симеон, Димо, Христо.

TimeHeroes са толкова позитивни и зареждащи, че веднага ни станаха приятели. Те са подготвили още няколко чудесни видеоклипа, които може да очаквате в Медиакафе! До тогава – може да си харесате някоя мила мисия на техния сайт, в която да се включите. 

Вашият коментар