КЦМ 2000 ГРУП инвестира над 20 хиляди лева в бъдещето на учащите

Шест талантливи студенти преминаха успешно през трите тура на конкурса „Стипендия КЦМ“ и двете комисии и получиха одобрение за финансова помощ от КЦМ 2000 Груп през следващата академична година!

В рамките на една учебна година те ще получават ежемесечно по 400 лв., осигурявайки си спокойствие при фокусиране върху качеството на образованието си.

Същевременно ще имат възможността да се запозная отблизо с дейността на КЦМ и да получат шанс за реализация по специалността.

В навечерието на празника на българската просвета и култура – 24 май, КЦМ 2000 АД стартира конкурсът "Стипендия КЦМ" в областта на образованието. Финансовата издръжка, учредена от компанията, е насочена към студенти от цялата страна по специалност в направленията „Металургия“, „Машиностроене“, „Електрообзавеждане“, „Електроника“, „Автоматизация“, „Химия“ и „Физика“. Безвъзмездното подпомагане е разпределено между 6 талантливи студенти, които в рамките на една учебна година, ще получават ежемесечно по 400 лв.

Всяка година, в допълнение на дългосрочните си социално отговорни инициативи, КЦМ 2000 АД подкрепя редица проекти в областта на културата, спорта, образованието, здравеопазването. 

С учредяването на Стипендия КЦМ ръководството на КЦМ желае да подаде ръка на младите и талантливи хора, да ги вдъхнови за постигането на нови успехи, да подпомогне тяхната личностна, а в последствие и професионална реализация. През годините компанията многократно е заявявала своята позиция за важността на партньорството между бизнеса и образованието, като ключови за растежа на българската икономика и за развитието ни като общество.

Вашият коментар