КЦМ дарява средствата от благотворителния концерт на млада танцова двойка

В началото на най-празничния месец от годината, КЦМ 2000 Груп подари на своите служители и на пловдивчани спектакъла „Антични арии и танци“

Събитието се проведе на 7 декември в Драматичен театър Пловдив

За седма поредна година виртуозният Марио Хосен и оркестъра „Камерата Орфика“ изнесоха впечатляващ и спиращ дъха спектакъл. Тази година организаторите издигнаха изживяването до съвсем различно ниво, чрез включването на модерното изкуство 3D mapping. Визуалната част беше дело на най-търсения артист у нас в тази област Полина Герасимова.

През годините КЦМ 2000 Груп даряваше средствата, събрани от продажба на билети, за подпомагане на различни инициативи от културния живот в Пловдив и областта – за възстановяване щетите от пожара на Драматичен театър Пловдив и за осигуряване на ученически шкафчета за учениците от музикално училище „Добрин Петков“.

Каузата, която компанията избра да подкрепи тази година е, подпомагане професионалното развитие на перспективния танцов тандем на Радина Бакърджиева и Христо Иванов.

Последните си четири отличия младата танцова двойка успя да завоюва едва преди няколко дни, на Открития международен и държавен турнир по спортни танци в град Варна, който се проведе на 14 и 15 декември.

КЦМ 2000 Груп пожелава още много професионални успехи на състезателната двойка!

Вашият коментар