Клуб Round Table 3 отново връчва стипендии на заслужили пловдивски студенти

Пловдивският клуб Round Table 3 и тази година обяви традиционните си стипендии за студенти от пловдивските висши учебни заведения. 

Round Table е организация, част от международното движение, която развива активна социална дейност в България, а пловдивският клуб е с над 20 годишна история. По традиция и през 2019 година Round Table 3 си поставя за цел да открие, мотивира и подкрепи активните, създаващи и успяващи млади хора от Пловдив.

Най-голямата стипендия е на името на Димитър Анастасов и е на стойност 3000 лева. Други две стипендии са на стойност 2000 лева, като от клуба връчват всяка година и няколко специални награди. Ежегодно церемонията по връчването се състои в навечерието на Деня на Народните будители в пиано бар Синатра

През годините редица изявени пловдивски студенти с дейност от най-различни сфери на обществения, културния и научния живот са били стипендианти на Round Table 3. Всички те с времето развиват своите умения и таланти благодарение на подкрепата от Round Table. Подкрепяйки младите хора в Пловдив, организацията подкрепя и града си като мотивира студентите да остават тук и да продължават да творят и да градят своето и общото бъдеще. 

Кандидатстването за тазгодишните стипендии е с краен срок 24 октомври 2019, а формуляр може да бъде попълнен на адрес: rt3plovdiv.com

За автора

Вашият коментар