Коледната елха на „Тракия“ грейва в новия парк в понеделник

Светлините на празничната елха „Тракия“ ще бъдат включени в понеделник, 3-ти декември 2018 часа от 17.30 часа в новия парк на района

Това ще бъде и символичното откриване на поредната придобивка за гражданите, информира районният кмет Костадин Димитров. Той съобщи още, че в тържеството ще участват музикантите от Биг Бенд Пловдив и талантливите млади изпълнители от Арт Войс Център. 

Новият парк в район „Тракия“ е разположен на 11 декара между булевард „Освобождение“ и улица „Григор Божков“, до магазин „Лидъл“. В него са оформени алеи, кътове за почивка, има чешма, монтирано е парково осветление и модерна детска площадка, която отговаря на съвременните изисквания за качество и безопасност. За посетителите е осигурен безплатен безжичен интернет, има и видеонаблюдение. Изградена е и нова сцена, като идеята е да се превърне в още едно място за култура и изява на жителите на „Тракия“.

От районното кметство и Община Пловдив канят гражданите на празника за включване светлините на елхата в „Тракия“ и за символичното откриване на новия парк в района. 

СНИМКИ от предишни години на символичното палене на светлините в Тракия може да видите ТУК

СНИМКИ от 13-метровата елха на Пловдив, която грейна на 31-ви ноември може да видите ТУК

Вашият коментар