НИКИ към приятелите си – „Обичам ви“ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Точно 1936 лева събраха приятелите на Ники вчера вечерта в G club във второто благотворително парти за неговата живото спасяваща кампания "Кауза Ники". Първото бе организирано от неговрите колеги в Spirit club

Само за седмица по сметката му са постъпили 45 хил лева. Нужни са още много!

"Добър вечер на всички. Благодаря за всичко, което правите за мен. Приемам това, което се случва, като изпитание. Искам да ви кажа, че много ви обичам", сподели Ники по телефона от отделението по Хематология в УМБАЛ "Св. Георги", пред всичките си приятели и пловдивчани вчера в G club.

Малко след 24:00 часа неговият приятел Dj Marto Gavraili го набра по телефона, за да усети атмосферата и подкрепата в неговата специална вечер. Повечето от приятелите му и бащата Тодор не скриха чувствата си и се разплакаха, а малко след това го аплодираха бурно. 

"Не го познавам това момче, но има пълната подкрепа на Пловдив и всички музиканти. Нека да вярва и всичко ще се оправи", обърна се известният рапър поднулевия към бащата на Никола – Тодор Попов. 

От сцената той сподели още, че в тази борба всички трябва да са обединени. "Днес няма Ботев, Локомотив, Марица и т.н., всички сме заедно с една обща кауза", обърна се още изпълнителят на Maina Bass към младите хора на Пловдив. 

Вечерта бе открита от Зорница Танева, която представи всички музиканти – Liter Jack, Поднулевия, Емо, Георги Зайков и Били Хлапето, както и  Dj Marto Gavraili, Dj Big D и Dj Е.М.О. Всеки един от тях остави свое послание тази вечер към болното от левкемия момче и му пожела бързо оздравяване.

През цялата вечер, която продължи от 22:00 до над 03:00 часа, не спираха да идват хора и да оставят пари в специалните каси. Някои от тях не се застояваха в заведението, а само минаваха, за да платят входа и да се включат в каузата. 

Подкрепа към Ники направиха вчера баскетболните треньори Асен Николов /Академик/ и Тити Папазов /Левски/, които ще играят благотворително в събота. В кампанията се присъединиха и футболистите на Ботев Пловдив, а феновете на "жълто-черните" организират търг с артикули в неделя 17.01. на клубната база на "канарчетата" в Коматево. 

Вижте и чуйте какво споделиха Емо, Liter Jack, Podnulevia и Били Хлапето минути преди началото на партито пред камерата на mediacafe и plovdivclubs:

Качествените музкални събития в Пловдив може да видите само в plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар