ВЕНЗИ: Да засадиш дърво не срамно, яко е (ВИДЕО и СНИМКИ)

Нашумелият БГ изпълнител VenZy дойде специално от София за 6-то поредно зелено събитие организирано от радио веригата Communicorp в Пловдив. Изпълнителят, който тази година бе отличен с наградата за дебют на БГ радио, закъсня с малко, но се включи с огромно желание в посаждането на различни редки видове дръвчета в обновения парк на улица "Капитан Райчо".

Той грабна лопатата още с идването си, поздрави насъбралата се публика и без много да говори, заедно с кмета на район Централен Георги Титюков, набързо разкопаха местата означени за посаждане под погледите на десетки деца и техните родители. 

ВенЗи сподели, че за първи път се включва в такава еко акция и се надява тези събития да са по-чести, защото това начинание не е никак срамно, даже напротив. "Всеки един от нас трябва поне веднъж да засади по едно дръвче всяка година, за да помагаме на екологичното равноденствие", каза за mediacafe развълнуван известния певец. 

Той сподели още, че Пловдив му е един от любимите градове и се радва всеки път, когато идва в него:

"Тук изпълних за първи път две от дебютните си парчета и за радост кариерата ми тръгна нагоре. Сега се подготвям за нови предизвикателства и колаборации с различни изпълнители и се надявам много скоро да се изненадате приятно", сподели още усмихнатият музикант пред камерата ни.

Събитието бе открито от кмета на район Централен Георги Титюков и зам.-кмета по "Спорт, младежки и социални дейности" Петър Зехтински. На зеления ден можеше да се видят куп известни имена, сред които и втория капитан на Ботев Пловдив – Йордан Христов. 

Още интервюта и музикални събития с известни имена в Пловдив можете да откриете в сайта Plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар