Младежко изложение на Пловдив – 2019 на 2-ри юни

Младежката група на Фондация “Пловдив 2019” и Фондация "Музикална младеж" организират първата си проява "Младежко изложение" по повод кандидатурата на нашия град за европейска столица след 7 години.  Въпреки, че тези прояви вече закъсняват младежките структури са сигурни в работата си и в  намеренията си да убедят цял Пловдив, че трябва да се включим в  тази борба с цялата си положителна енергия и свъместна работа. Към събитието на 2-ри юни ще се вклчат още МИКЦ – Пловдив Област, Сдружение на младите психолози в България “4-ти Април” – клон Пловдив, Национален Младежки Форум и много други. 
Събитието е планувано точно за деня на нашия голям революционер Христо Ботев в "Цар Симеонова градина" (Градската градина), от 11:00 до 16:00, на което местни младежки организации ще имат възможността да представят себе си  (с какво се занимават, в каква сфера са техните дейности и какви инициативи имат). Целта на изложението е да събере и запознае активни млади хора от различни организации, които да обменят опит и добри практики от своите дейности, както и да подпомогне за тяхното обединяване около общи позиции, цели, интереси и инициативи.
Изложението ще е отворено за всички жители и гости на града, което ще допринесе за популяризирането на младежките инициативи и припознаването на младежките организации, като структури, в които човек може да се развива правейки нещо интересно и полезно за обществото.
В рамките на изложението ще се проведат още няколко инициативи ка то игри и творческа дейност за деца от началните и средни училища по повод 1-ви Юни – Денят на детето.

Официален медиен партньор е Mediacafe.bg

 

Организаторите осигуряват площ и щанд за участващите организации!

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Младежки, студентски и ученически организации, както и неформални групи младежи
КАК МОГА ДА УЧАСТВАМ?
За да участвате в Изложението трябва да попълните формата за участие и да я изпратите на електронен адрес: d.dzhinsov@gmail.com не по-късно от 30.05.2012г. 18.00ч. За допълнителна информация можете да се свържете на d.dzhinsov@gmail.com или на телефон 0894 499 851, лице за контакт Даниел Джинсов.
 
Моля изтеглете ФОРМА ЗА УЧАСИЕ от тук. 

За автора

Вашият коментар