Баскетболисти правят благотворителен мач за Васил Бамбурски

Всички приходи от баскетболния мач между пловдивските отбори на Академик и Спартак Капитол ще отидат за лечението на 35-годишния Васил Бамбурски, който страда от тежка форма на левкемия. Срещата между "Студентите" и Спартак ще се състои на 17.03 (неделя) в зала Академик. Началото ще бъде дадено точно в 18:00 часа, а средствата ще бъдат дарени за лечението на младия Васил Бамбурски – Бамбата.
Васил е на 35 години от Пловдив. Страда от остра лимфобластна левкемия и спешно се нуждае от помощ. Подложен е на тежка химиотерапия, но за пълното си излекуване и възстановяване, той има нужда от костно-мозъчна трансплантация в съвсем кратък срок. Трансплантацията е животоспасяваща, затова неговите приятели и роднини разпространяват апел за помощ. Включете се, за да помогнем на Васил!
 
Приблизителната сума, която е необходима да се събере е около 150 000 евро. Васко вярва, че отново ще се завърне към нормалния начин на живот. Нека не го разочароваме и да покажем колко добри хора има.Обръщаме се към Всички с молба за морална и финансова подкрепа.

Открити са дарителски сметки на името на Васил Митков Бамбурски

Райфазен банк в лева BG38RZBB91551072741303

В евро BG41RZBB91551472741313
BIC : RZBBBGSF
 
vasilbamburski-basketball_help
 
 

Вашият коментар