Благотворителна вечер за деца на загинали служители от системата на МВР

Благотворителна вечер в подкрепа на децата на загинали служители от системата на МВР в Пловдивска област 

На 14 декември от 19.30 ч. в зала “Пловдив” на хотел “Марица” в Пловдив ще се проведе благотворителна вечер под мотото “Деца помагат на деца на загинали служители от системата на МВР в Пловдивска област”. 

Благотворителна кампанията е по инициатива на бизнесдамата и основателка на детска балетна школа в града Влада Парфенова и среща подкрепата на областната дирекция на МВР Пловдив и на Община Пловдив.

Програмата включва изпълнения на малките грации от балетната школа на Влада Парфенова, деца от “Stars  Dance Center”, деца от музикална школа “Music Space” и детската група при ансамбл “Елика”. Участие ще вземе и Елица, позната с ангелския си глас.

По време на благотворителната вечер ще бъде проведен търг с творби на пловдивските художници Никола Певичаров и Станимир Видев, а от детския коледен базар гостите ще имат възможност да си закупят различни лакомства, играчки и сувенири, изработени от децата. 

На благотворителната вечер ще присъстват представители на местната власт, съда, прокуратурата, полиция и бизнесмени. 

Нaбраните средства ще бъдат публично обявени и разпределени в присъствието на нотариус К. Клявкова по равно за 20 деца на загинали служители от МВР в Пловдивска област. 

Всеки, който желае да подкрепи кампанията, може да направи дарение на място и ще получи огромната благодарност на организаторите! 

 

 

 

 

За автора

Вашият коментар