Благотворително Groove парти в помощ на Георги

Лео клуб Пловдив организира благотворително парти в помощ на Георги,който страда от тумор в мозъка. Събитието ще се състои сред малките, калдъръмени улички на Капана, в Groove Music&Art, където известни диджеи от Пловдив ще се обединят в каузата. Музиката ще бъде клубна – хаус, денс и комерсиална, а входът ще бъде на стойност 5 лева. Събраните средства ще бъдат дарени изцяло на Георги.

Герги е от град Чирпан на 23 години и се нуждае от помощ, за да пребори тежка диагноза – тумор в мозъка. Той живее и работи в Пловдив и като всички млади хора обича да пътува и да се забавлява. Животът му обаче се преобръща през септември, когато започва да страда от силно главоболие. Следва страшната диагноза, а месец по-късно вече е опериран в болница "Св. Иван Рилски" в София.
Заради големината и местонахождението туморът не може да бъде отстранен изцяло. Състоянието на Георги се влошава, налага се втора животоспасяваща операция.

След консултации лекари от Германия и Турция препоръчват радиотерапия с химиотерапия. В офертата от клиника в Истанбул средствата само за лъчетерапията са 30 100 евро, а ще има и съпътстваща химиотерапия с още изследвания.

Дарителската сметка, чрез която всеки с добро сърце може да помогне, е:
УниКредит Булбанк
IBAN: BG89UNCR70001523096639
Georgi Angelov Hristozov (Георги Ангелов Христозов)

На разположение за информация е и майката на момчето Катя Христозова. С нея може да се свържете на телефон 0898265332 и на електронната й поща keit_h@abv.bg.

За допълнителна информация за събитието може да се свържете с Лео клуб Пловдив на телефон : 0895658562.

За автора

Вашият коментар