Немски коледен базар събира средства за онкоболни деца

„Къщичката на доброто“ събира средства за закупуване на уред за визуализиране на вени в Пловдив

За  трета поредна година организаторите на Немски коледен базар предоставят безвъзмездно на сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“къщички в София и Пловдив. В тях ще се продават неща, направени от децата, които се лекуват в клиниките в София и Пловдив, майките им и много съмишленици на идеята.
 

В София може да намерите  „доброто“ в къщичка №3 на следните дати: 9,10, 11, 14, 15 и 17 декември 2015.  В Пловдив "Къщичката на доброто" ви очаква от 15-ти до 21-ви декември. Всички средства, събрани през тези дни ще бъдат дарени за Дарителската кампания на майките за Отделение по Детска онкохематология към УМБАЛ Свети Георги – гр.Пловдив за закупуване на Уред за визуализиране на вени, който улеснява поставянето на абокат и спестява многобройните убождания.  

Коледа идва! Нека направим подарък, по-различен от друг път, не се купува в детския магазин, но пък е толкова ценен, ако спести дори и едно боцкане в повече, тогава ако запитаме децата в отделението, много от тях биха отказали играчките и шоколадите само и само да не ги боли повече.

 Уред ътза визуализиране на вени улеснява поставянето на абокат и спестява многобройните убождания. Необходимата сума е 6820 Euro.

Желаещите да дарят средства могат да го направят и по следната банкова сметка:

Дарителска кампания за Отделение по Детска онкохематология към УМБАЛ Свети Георги – гр.Пловдив
Дарителска сметка – BG91UNCR70001522427400
UNCRBGSF
Илияна Богданова Анастасова

Вашият коментар