Том Синатра с концерт в подкрепа на пловдивските таланти

Племенникът на Франк Синатра записва диск под тепетата

През месец септември Том Синатра ще гостува в Пловдив, за да запише новия си диск "Том Синанра в подкрепа на талантливите деца на Пловдив". На 25 и 26 септември дискът ще бъде представен в Пловдив с два концерта в зали "Париж/Мосва" на Гранд хотел "Пловдив".

Концертът на 25 септември е за децата, родителите и приятелите на Академия "21 век", които помогнаха да се осъществи мечтата на талантливите пловдивски математичета да участват на международни състезания в Малайзия и Сингапур. В състезанията участваха 12 деца и се преставиха блестящо! Вторият концерт на 26 септември ще бъде за всички пловдивчани, които искат да се насладят на прекрасната музика на Том Синатра, признат за един от най-добрите кинатристи в света.

През юни на Античния стадион в Пловдив, под акомпанимента на световно известния китарист Том Синатра, племенник на още по-известния си чичо Франк Синатра,  Денис Сираков (състезател по спортни танци) участва в благотворителен концерт на математическата академия „21 век“ към Пловдивския университет.   Целта на концерта бе да събере средства за пътуването на деца-математици от III-VI клас, класирани за участие в престижното азиатско математическо състезание AIMO в Куала Лумпур, Малайзия, през август. 

Вашият коментар