РАБОТИ-лница очаква младежи на 20-ти август

На 20 август 2014 г. специално организирана “CV РАБОТИ-лница ще отвори вратите си за ученици, студенти и младежи. Инициативата се организира специално за ученици, студенти и младежи от всички професионални направления, а стартът ще бъде даден точно 13:00 часа в Централния офис на Nestle България (гр. София, бул. „Европа“ 128).

Единственото условие за участие е младежите да се регистрират, като изпратят e-mail на адрес: nestleneedsyouth@bg.nestle.com посочвайки трите си имена и телефон за контакти.

По време на РАБОТИ-лницата младежите ще имат възможността да получат ценна информация, практически насоки, уроци и съвети за изготвяне на документите си при кандидатстване за работа, стаж или проект. Всичко това ще помогне на младежите да разберат защо е важно да знаят как да изготвят своята автобиография и мотивационно писмо, какви са основните правила за съдържание на документите, на какво трябва да се наблегне и какво да се избягва в процеса на писане, както и какъв формат и съдържание създават добро впечатление на работодателя.

CV РАБОТИ-лницата е част от инициативата на Нестле за насърчаване на младежката заетост в Европа Nestle Needs YOUth.

Вашият коментар