Възможности за всички български ученици

Фондация "Кроношпан" ще отпусне пълна стипендия в размер на 500 хил. долара за четиригодишно обучение в Babson College, САЩ, информира karieri.bg  Колежът за предприемачи е класиран в топ 20 на американските образователни институции в сферата на икономиката.

Финансирането покрива таксата на колежа, разходите по настаняване и пансион, здравната осигуровка, учебните помагала и пътните разходи от и до САЩ. Мисията на образователната програма на Babson College е да създава и обучава лидери, които да носят добавена стойност навсякъде по света и да ръководят успешни бизнеси.

За възможността могат да кандидатстват всички български ученици, които се очаква да завършат средното си образование през 2015 г. От тях се изисква да владеят английски език на отлично ниво, да имат лидерски качества и да са ангажирани с обществени каузи.

Младежите трябва да изпратят автобиография, копие на дипломата си за средно образование, препоръка от учител или работодател и мотивационно писмо на адрес: scholarship@kronospanfoundation.org.

Краен срок: 26 септември 2014 г.
Допълнителна информация можете да откриете на страницата на фондацията.

 

Източник:karieri.bg

Вашият коментар