Студенти от ПУ отново в помощ за Васко Бамбурски

Студентите от пловдивските университети продължават с акциите за набиране на средства за тежко болния Васко Бамбурски. Момчетата и момичетата ще поставят отново дарителски кутии на дипломирането на студенти от Педагогическия факултет на ПУ. За тази цел се търсят 10 доборовлци, които да обикалят с кутиите и да събират, колкото е възможно повече пари за Васко. 

Всяка акция за младия баскетболист е от изключително значение за него и семейството му, защото състонието му се влошава с всеки изминал ден. 

Ето какво пише в съобщението до абсолвентите:  

Здравейте на всички!

В петък ( 28.03.2014г.) организираме една акция за събиране на средства за Васко по време на дипломирането на студенти Педагогическия факултет на Пловдивския университет в спортната зала на ПУ. Необходими са ни 10 души от 10:30 до 11:30, които да помогнат по време на събитието, като от тях ще се изисква само да държат кутиите за събиране на средства за Васко.

Моля, ако има някой който може и иска да помогне да пише! Миналата година по време на дипломиранията се събраха доста пари, така че се надяваме да имаме успех с кампанията и този път.

Благодарим за съдействието прдварително!

За автора

Вашият коментар