Заменят плакат на студенти с антитотев лозунг

Акция на Ранобудните студенти в Пловдив с призив към всички граждани бе провалена от активисти на "Пловдив без цензура" водена от кандидат-депутата Николай Бареков миналата вечер (31.10.2013).  

През изминалата нощ окупиралите аудитория 5 в сградата на Пловдивския университет млади хора поставиха плакат на един от входовете на тунела под Античния театър с призив, който гласеше:

"Пловдив подкрепи ни, 17:00 часа – Ректорат ПУ".

В 07:30 часа трансперанта на студентите вече го нямаше, а на негово място имаше друг, с призив срещу кмета на Пловдив Иван Тотев. 

Малко след това, при откачането му в 8:00 часа от служителите на Общинска охрана, на входа на тунела стана верижна катастрофа породена от невнимание на шофьорите, а вгледали се в плаката на акцията на Николай Бареков, който започна война срещу градоначалника на Пловдив.   

На снимката горе може да се види плакатът, който mediacafe.bg получи от Ранобудните студенти. Нека читателите сами да направят сравнението на студентски плакат с чаршаф, направен с дух и за кауза,
и колко той контрастира на огромния винил, срещу Тотев.


 
Позицията на студентите: 

"Свалянето на нашия трансперант е явна политическа провокация към моралните ни искания за промяна на целия  политически "елит". Няма да коментираме и да участваме в този поличтиески театър", заявиха представителите на Ранобудните студенти от 5-а аудитория на ПУ "Паисий Хилендарски" за mediacafe.bg 

 

Вашият коментар