Британски специалист ни учи на изкуството на взаимоотношенията на семинарна вечер

Британският специалист д-р Менис Юсри ще проведе семинар на тема „Изкуството на взаимоотношенията” в Пловдив. Той ще се опита да ни научи как да извличаме най-доброто от нашите връзки с хората, дали винаги се изразяваме правилно, и ако не – кога и защо не успяваме да го правим. Семинарната вечер ще се проведе в хотел „Тримонциум“ на 19 март, между 19 и 22 часа.

Защо все пак да вземем участие във семинара?

Всички ние носим невидими и неразрушими връзки с нашите родители и прародители назад в поколенията. Дори и често да не го осъзнаваме, те слагат дълбок отпечатък върху нашия живот. Когато сме сами, е много по-лесно да бъдем спокойни, балансирани, да медитираме и да философстваме. Когато обаче влезем в отношения с някого – партньор, дете, родител, приятел, тогава биват изложени на показ както силните, така и слабите ни страни. Колкото по-близък е някой до нас, толкова повече биват провокирани нашата светла и тъмна страна.

Както и самата тема подсказва, ще изследваме връзките в нашия живот.

– как да извлечем най-доброто от тях и как да постигнем оптималното, когато даваме и получаваме?

– винаги ли се изразяваме по най-добрия начин, а ако не, кое ни блокира и как можем да се справяме по-добре?

– през коя част от себе си се свързваме с другите? През тази, която е в нужда и страх или през вътрешната сила и любов, които извират от сърцето ни?

– кой говори в нас, когато вземаме решения във връзките си?

Водещ: Д-р Менис Юсри, Великобритания

Кога: 19 март, 19 – 22ч

Къде: Хотел Рамада, гр. Пловдив

Цена за участие: 10лв при записване до 10 март и 12 лв след тази дата

За записване: Теодора Антонова, тел.0878/246 945

За повече информация: bulgaria.essence-foundation.com

Кой е д-р Менис Юсри?

Д-р Менис Юсри е  роден и израснал в Кайро. Установил се е във Великобритания през 1974г и  се  е занимавал с разнообразни кариери като артист, преводач, бизнесмен, дизайнер, автор на филми и актьор.

Завършил е Университета по Приложни Изкуства в Кайро с бакалавърска степен по „Изкуството и дизайн“. Работил е като арт директор за международен вестник в Британската Национална Преса и като старши графичен дизайнер за ББС. Той е опитна медийна фигура, завладяващ лектор и фасилитатор с изключителни умения.

Дипломиран е от Лондонския Университет през 1994г. с бакалавърска степен по Психология. Това е последвано от двугодишна дипломна работа в Теорията на фамилната терапия и Терапия на двойки. Продължава обучението си с Магистърска степен и е квалифициран да извършва супервизия на фамилни терапевти.

Получава и Докторска степен по Фамилна Психотерапия.

Вашият коментар