Ученици искат втори курс на „Предприемачът като откривател“

35 ученика от пловдивските училища получиха своите сертификати от първия икономически курс "Предприемачът като откривател" организиран от Икономическата библиотека.

На 6-ти юни, точно на връх рождения ден на библиотеката, основателите Георги Стоев и Весислав Илиев зарадваха първите си курсисти със специалните отличия на открита церемония в обновения квартал "Капана", специален quiz за всички и една интерактивна икономическа игра за развиване на търговския си нюх.

Учениците получиха отличията си от водещи икономисти от кръга на Industry Watch и активни млади предприемачи от града под тепатата с пожелание да развиват потенциала, който са натрупали.

Младите от своя страна пък предложиха да се състои втори модул, който да им даде още по-голям шанс за реализация, което зарадва определено главните виновници в тази съвременна образователна инициатива.

Ето какво написаха част от участниците в книгата за предложения на "Предприемачът като откривател": Изключително интересен и полезен курс, Много съм доволна. Получих нови знания. Беше изключително яко! Много добре измислено. Научават се много нови неща. Учила съм икономика в училище, но тук ми стана ясно какво всъщност е това.

Някои от учениците ще преминат специални стажове във фирми от региона, специално препоръчани от специалистите на Industry Watch. За да стане всичко още по-мащабно, от Икономичеса библиотека започва набирането на дарителска кампания, с която да финансират своя втори предприемачески курс. 

Повече за първата година и курсовете може да видите ТУК

Вашият коментар