Конкурс за слоган на УХТ привлече вниманието и интереса на десетки

КОНКУРСЪТ ЗА СЛОГАН НА УХТ ПРИВЛЕЧЕ ДЕСЕТКИ ИНТЕРЕСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ 

Десетки интересни предложения за слоган на Университета по хранителни технологии получи университетската комисия

Комисията даде старт на конкурса на 19 март 2020 г.

„Интересът е огромен и няма да крия, че това много приятно ни изненада, още повече че се провежда в необичайни условия. За наша радост, се забелязва, че карантината е дала свобода на въображението на много хора, те са се вдъхновили и се включиха в надпреварата с много оригинални идеи. Ще отбележа, че значителна част от креативните личности са наши студенти и докторанти“

Заяви председателят на комисията доц. Стефан Кемилев, който е председател на Общото събрание на УХТ. Той беше любезен да сподели малка част от вече пристигналите на имейла uft_nic@abv.bg предложения: – Създаваме лидери в хранителната и туристическата индустрия – Традиции и новаторство в хранителната наука и технология – Твоята стъпка в бъдещето – Великолепното място за успешен старт/успешно начало – Управляваме бъдещето на хранителната индустрия – УХТ е съсредоточен върху вас – Където мечтите стават реалност/ Тук мечтите стават реалност – Твоите мечти са наша мисия – Фокусът си ти – Образованието, което искаш.

Вниманието, което заслужаваш. – Учете смело! Живейте за да вдъхновявате! Срокът за провеждането на конкурса е 16 април 2020 г. Доц. Кемилев припомни, че след това заедно с членовете на комисията доц. Кремена Никовска, функционален декан по студентска и социална дейност в УХТ, Иван Папазов, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на VP Brands International, Мария Петрова, журналист от в. „Марица“ и общественик и Даниела Атанасова, експерт „Връзки с обществеността и протокол“ в УХТ.

Най-добрите предложения за мото ще бъдат наградени от ръководството на университета. Предложението, което комисията избере и утвърди за слоган, ще стане собственост на УХТ и ще се ползва от висшето училище.

Вашият коментар