Move week България номинирани за наградата Световно събитие за 2014-та

Едно от най-раздвижените събития за последната година в България – "Седмицата на движението" бе номинирано в 3 категории на Eventex awards. Това са Event of the year, People's Choice Event и Best Campaign. 

За 2014-та година Move week се управляваше от пловдивчанката Ласка Ненова, която тази година се захваща и с управлението на организацията "NowWeMove". Усмихнатата дама бе избрана да координира събитието за цяла Европа и както си личи от номинациите, тя и екипът ѝ са се справили повече от успешно.

Тoва признание е и успех за всички партньори на Move week и всички българи, които се включиха в Седмицата на движението. В България бяха организирани общо рекордните 642 мероприятия в 90 града и села от 498 "move"-представители, като в спортните мероприятия са се включили 70 000 българи и 180 училища от цялата страна. На картата на Европа градовете, които се включиха в седмицата баха 750. 

И всичко това само за една седмица!  

Напомняме, че в последния ден в Пловдив се изви най-дългото хоро, в което се включиха страшно много танцови ансамбли, пловдивчани и туристи на града. Обявяването на победителите в 11-те категории ще се състои на 25-ти февруари. 

Нека подкрепим българската номинация в световен мащаб. 

Гласувайте за NowWe Move Bulgaria ТУК

СНИМКИ от събитията може да видите ТУК

Вашият коментар