Адриана Николова: „Радвам се, че beatboxa е на всяка манджа мерудия“ (ВИДЕО)

Световната ни шампионка по Bеatbox – Адриана Николова не спира да ни изненадва приятно. Преди два дни Печенката, в компанията на известните актьори Тео Елмазов и Пламен Пеев, както и музиканта Веселин Веселинов-Еко, представи за първи път комедията "Beatbox comedy" в Bee Boop coffe.

Представлението може да се определи, като съвсем нов вид хибридна комедия, в която основна роля имат зрителите, а човешкият глас е поставен на пиедестал. В хода на спектакъла – гласът, като божествена дарба преминaва през всякакви възможни и определно забавни вариации и трансформации. 

"Събрахме се преди 2 месеца, като аз съм работила с Тео, но с Еко и Пламен не бях. Не очаквах, но репетициите преминават много приятно и весело. Общо взето ние се забавляваме и се надявам да развеселим хората", сподели Адриана пред камерата на mediacafe. 

Печенката се пошегува, че beatbox-а e на всяка "манджа мерудия", което много я радва. Тя допълни пред eкипа, че третия и музикален проект не отговаря много на характера й, защото песента е доста нежна и романтична, но се е справила доста добре, за да представи и тази неща. 

Чуйте какво сподели още Печенката за успешния Street Masters в Пловдив, за Skiller и beatbox-a, XSArtist и оперната й кариера с големия диригент Максим Ешкенази" 

Какво сподели Скилър за Street Masters може да видите ТУК

СНИМКИ от Европейското по Beatbox през 2015-та може да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар