Бившият Партиен дом в Пловдив става парти сцена (ВИДЕО)

Гостите сами ще управялват визуализацията в залата чрез приложения от телефоните си

Представете си ретро залата на Партийния дом (Концертна зала) без седалки и сцена. Получава се едно широко пространство, в което с добре оформен sound и качествена музика може да се получи най-доброто парти за началото на лято 2015. 

Очаква се това да бъде най-големият визуален проект на Мелформатор, похвалиха се Наско и Самуил седмица преди официалното откриване на фестивала в Пловдив. Изненадата, която ни обещават артистите е двойната визуална инсталация във и пред Операта, като посетителите ще могат да участват интерактивно чпрез смарт телефоните си в реално време. Откриването на проекта е преди самото парти на фасадата на бившия Партиен дом. Апликацията ще може да се сваля свободно от всички пловдивчани и гости на града. 

Зад пулта ще застанат поредица от DJ, като началото и финалните части ще бъдат резервирани естествено за пловдивчаните от Mелформатор. Пловдивската опера ще приеме още Sirius & Methodikal (ReelFeel) и Konstantin Timoshenko (Help Me Jones), като началото ще бъде даден точно в 22:00 часа, а входът е свободен:

Събитието е откриващо за поредното издание на One Design Week, което тази година с тема Digital. Първото подобно събитие бе през ноември, като този път партито ще бъде доста по мащабно, а от Мелформатор очакват поне 1000 човека да минат през петъчната вечер през залата.  

Чуйте повече за самото парти и Dj-те от Мелформатор:

За автора

Вашият коментар