Кирил Ефремов: „Заслужаваме си Ада, в който се намираме“ (ВИДЕО)

"Заслужаваме да сме в Ада, но като гледаме – май няма да сме сами"

"Каква е разликата между мен и теб, след като всички искаме да оправим тази държава. Нали всички искаме родителите ни да получават добри пенсии, след като са работили цял живот. Какво значение има, че ти си от един цвят, а аз от друг. Това е призванието да бъдеш политик, така го разбирам аз. Когато всички хора, започнат да мислят за народа и държавата си, тогава ще се оправим. Просто не мога да повярвам, че това се случва в този дълъг преход…"

Това бе краят на разговора ни с актьора Кирил Ефремов минути преди да се качи на сцената в Дома на Културата "Борис Христов" на официалната премиера на "На живо от ония свят". Той и колегите му от продуцентска къща „Ажур Пико“ Евгени Будинов, и Албена Михова се превъплатиха в образите на политик, физьор – гей и журналистика – три персонажа, които по техните думи управляват днешния свят. Комедията от Жан Ноел Фенуик е изпълнена със страшно много доза смях, но и с доста голяма доза тъга И тримата герои се срещат в Ада и преминават през различни ситуации, опитвайки се да се опознаят и разкрият мистерията около смъртта на единия от тях…

"Стана много стилно представление, като се надявам хората да го оценят. По сцената няма декорои – само 2 стола и една маса, като се набляга на текста", сподели известният персонаж от сериала Под Прикритие за mediacafe.bg

"Това е комедия на черния хумор. Моят образ на журналист е гротеска, който страда на ония свят. Но като цяло и трите образа – на политик, журналист и гей са самотни на небето, а на земята са били доста "серт". Режисьорът Ивайло Христов направи постановката специално за нас, съкрати доста неща и всички се отнасяме доста сериозно към философията му", сподели единствената жена в екипа Албена Михова. 

Ето какво раказаха още тримата актьори пред камерата на mediacafe за постановката, както и каква бе 2016-та година за тях в професионален план: 

Още театър може да намерите в статията за "Мъже под чехъл" ТУК

Вашият коментар