Фотографът с най-добрите спортни снимки в Пловдив (ВИДЕО)

Той не е фотограф по професия, но снима по-добре от някои, които правят това всекидневно. През светлата част на деня е IT специалист от високо ниво, а през останалото време обича да улавя интересни моменти от градския динамичен живот. Любимата му фотография е тази, в която има движение, а хората даже не разбират, че той е застанал някъде до тях и е насочил обектива право в усмивката им. Занимава се и с пейзажна фотография от вече две години, а част от най-добрите си снимки, коиот е направил показа миналата вечер в арт-клуб Библиотеката.

Името му е Димитър Цанков, родом е от Разград. Сигурно сте срещали най-добрите снимки от Седмиците на движението под тепатата, които обикалят тази година света с Move week, за да показват как го правят пловдивчани.

Вижте видео разказа на Митко за снимките, с които се гордее по време на представянето му във Фото вторниците в Библиотеката:

СНИМКИТЕ на Митко от Move week може да видите ТУК

След края на събитието фотографите присъствали на представянето се развихриха, както си знаят. Вижте част от снимките на Ан Марк, Вера Кабурова, Нели Манчева и Десислава Цветкова:

За автора

Вашият коментар