27 години дръзки и красиви

Вън е слънчево и пролетно! Но защо да говорим за времето щом можем да обсъдим поредната кавга между Брук и Стефани, как така Тейлър е жива в Мароко и каква е причината толкова да харесваме крадлата Сали Спектра? Всъщност нямам представа дали все още тези теми са актуални, тъй като не съм гледала сериала от дете… Въпреки моето въздържание, въпреки дори въздържанието на баба ми, която се отказа да го следи, сериалът продължава да тече и май няма намерение да спира.

Макар днес сериалът да не се радва на кой знае колко голям интерес, в началото той се превръща в най-гледаната "сапунка" в света и достига аудитория от 26,2 милиона зрители. Постепенно обаче сюжетът издиша  и става прекалено комичен за аудиторията… най-вече с всеобщото мнение: "всеки се жени за всеки поне веднъж в годината". Определено първенец в тази дисциплина е Брук Лоугън.

И така всичко започна на 23 март 1987-ма година. Тогава всичко е ново, героите са нетипично млади, а Рич Форестър е гледан като един от най-красивите мъже.

Шоуто става известно с интригуващите истории, повечето пъти свързани със Стефани, Брук, Тейлър, Мейси, Ридж, Торн и Ерик. Въпреки това, то е критикувано заради бързо сменяне на главните истории. Затова понякога някои известни герои просто изчезват за определено време.

"Дързост и Красота" е известен с това, че когато една история загуби интерес, бива сменена веднага, за разлика от други сериали, които използват само една главна история.

"Дързост и красота" во веки веков. Амин.

Вашият коментар